Räppäri mokasi: Uhkaili asianajajaa oikeudessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen hiphop-artisti Lil Wayne on saanut vuosien varrella pahan pojan maineen, sillä tähti on muun muuassa istunut vankilassa aseiden ja huumeiden hallussapidosta. Lil Wayne joutui viime vuonna sairaalaan, kun hän loukkaantui skeittionnettomuudessa.

Räppäri haastoi hiljattain oikeuteen musiikkituottaja Quincy Jones III:n. Lil Waynen mukaan hän käytti artistin musiikkia ilman lupaa dokumenttielokuvassa. TMZ-verkkolehden mukaan Quincyn asianajaja Pete Ross kuulusteli räppäriä oikeudessa, ja Lil Wayne teki kaikkensa vältelläkseen kysymyksiin vastaamista. Wayne muun muassa väitti, ettei muista esiintyneensä vuonna 2008 Kanye Westin kanssa tai joutuneensa pidätetyksi vuonna 2007 laittoman aseen hallussapidosta.

Kun tuomari pyysi Waynea odottamaan kysymyksen loppuun ennen vastaamista, räppäri pyysi anteeksi ja väitti pystyvänsä lukemaan asianajan ajatuksia. Lil Wayne myös uhkaili Rossia epäsuorasti vihjaamalla, ettei tuomari voi pelastaa häntä ”todellisessa maailmassa”.

Yhdeksänvuotiaana musiikkiuransa aloittaneella Lil Waynella on neljä lasta kolmen eri naisen kanssa. Hän tuli isäksi jo 15-vuotiaana, kun hänen lukioaikainen tyttöystävänsä synnytti Reginae-tytön. Räppärin muiden lasten nimet ovat Dwayne, Cameron Carter ja Neal. Lil Waynen tunnetuimpia kappaleita ovat muun muuassa How to Love, She Will, Lollipop ja Mirror.