Nelosen Vain elämää on syksyn hittisarja – katsojat ylistävät verkossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Nelosen uusi musiikkiviihdeohjelma Vain elämää kiinnosti katsojia heti ensimmäisellä lähetyksellään viime perjantaina. Ulkomaiseen formaattiin perustuvan hittisarjan ensimmäinen jakso keräsi televisioiden ääreen peräti 533.000 katsojaa.

Nelonen on saanut ohjelmasta runsaasti palautetta, ja se on ollut yksinomaan positiivista. Ohjelmaa on kuvailtu viihdyttäväksi, positiiviseksi ja koukuttavaksi hyvän mielen tuojaksi. Sarjan ensimmäistä jaksoa ylistetään yhä edelleen avoimesti sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa. Palautteen perusteella ensi perjantain jakso on merkittävästi ensimmäistä suositumpi.

Seuraavassa jaksossa ensi perjantaina kello 20.00 nähdään Nylon Beatista tutun Erinin päivä, ja muut artistit laulavat Erinin ja Nylon Beatin kappaleita. Ohjelmassa kuullaan kappaleet Teflon Love, Satasen laina, Vanha sydän, Rakastuin mä luuseriin, Syytön ja Vanha nainen hunningolla. Erinin päivä tarjoaa muille artisteille myös elämyksiä. Cheek ja Jonne Aaron nähdään kutomassa ja Katri-Helena sumopainimassa.