Popkomeetta myönsi: ”Olin nuorena kapinallinen”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Suomalaisille vielä varsin tuntematon poptähti Ellie Goulding on niittänyt menestystä erityisesti kotimaassaan Britanniassa, jossa hänen esikoislevynsä Lights oli reilu vuosi sitten albumilistan ykkösenä. Hänet tunnetaan myös dubstep-artisti Skrillexin tyttöystävänä.

Nyt 25-vuotias Ellie Goulding paljasti haastattelussa olleensa teinivuosinaan tunnollisen koulutytön vastakohta. Poptähden mukaan hän oli nimittäin kapinallinen. Goulding muun muassa pukeutui mustiin vaatteisiin, joi jatkuvasti alkoholia ja poltti tupakkaa. Lisäksi hänellä oli paljon lävistyksiä.

– Minusta yritettiin tehdä kunnollista roolimallia. Tunnollinen, tyttömäinen ja blondi. Se en ole kuitenkaan minä. Olen aina ollut kapinallinen, Ellie Goulding kertoi Digital Spy -sivuston mukaan.

Neitokainen kärsi rajuista paniikkikohtauksista uransa alkuvaiheilla. Hän tunsi valtavia paineita, kun hänestä tuli yhtäkkiä kuuluisa julkkis ja tyttöjen roolimalli. Gouldingin mukaan paniikkikohtaukset olivat ajaa hänet romahtamisen partaalle. Laulajatar löysi parannuskeinon terapiasta.

Ellie Goulding julkaisi hiljattain toisen studioalbuminsa. Naisen mukaan Halcyon-nimeä kantavan levyn tuotantoprosessi oli rankkaa aikaa, koska hän tunsi olonsa todella yksinäiseksi biisejä kirjoittaessaan. Popparin uudella albumilla kuullaan muun muuassa Tinie Tempahia. Goulding seurustelee menestyneen dubstep-artistin Skrillexin kanssa. Neitokainen paljasti äskettäin pariskunnan suhteen kärsivän yhteisen ajan puutteesta. He näkevät nimittäin vain kerran kuussa kiireisten työaikataulujensa vuoksi.