Huikea hyppy 36,5 kilometristä viivästyy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalla tehdään vuosittain toinen toistaan hurjapäisempiä suorituksia, joista eräs on parhaillaan käynnissä Yhdysvaltojen ilmatilassa. Siellä mieshenkilö yrittää tehdä laskuvarjohypyn maailmanennätystä hyppäämällä peräti 36,5 kilometrin korkeudesta.

Kuva: Red Bull Stratos

Kyseessä on 43-vuotias itävaltalainen Felix Baumgartner, jonka on määrä nousta ilmaan heliumtäytteisen pallon avulla. Arvioitu hypppykorkeus tulee olemaan 36.576 metriä. Suoraa lähetystä voit seurata Starasta tämän artikkelin yläpuolelta.

PÄIVITYS: Tuoreimpien tietojen mukaan hyppyä on nyt jouduttu viivästyttämään sääolosuhteiden johdosta. Hypyn ajakohtaa ei ole vielä varmistettu, mutta se on tällä tietoa aikaisintaan kello 20.30 Suomen aikaa. Lisätietoja suunnitelmista annetaan kello 18.30 Suomen aikaa. Alunperin hyppy oli määrä toteuttaa jo eilen maanantaina.