Jada Pinkett Smith: ”En uskonut eläväni yli 21-vuotiaaksi”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Supertähti Will Smithin vaimo Jada Pinkett Smith luotsaa nykyisin aikamoista tähtikatrasta, sillä koko perhe on suuntautunut viihdelalle. Julkkispari oli taannoin erohuhujen kohteena, kun vaimon väitettiin pettäneen miestään laulaja Marc Anthonyn kanssa.

Nyt 40-vuotias Jada Pinkett Smitt paljasti lehtihaastattelussa, ettei hän uskonut nuorempana elävänsä yli kaksikymppiseksi. Näyttelijäkaunotar varttui vaarallisessa naapurustossa, jota dominoivat huumeidenkäyttäjät ja jengiläiset. Tähden mukaan hän pelkäsi kuolevansa joka ikinen päivä. Jada olikin todella ihmeissään, kun hän hiljattain vietti nelikymppisiään, sillä hän ei uskonut elävänsä yli 21-vuotiaaksi.

– Kasvoin vaarallisessa naapurustossa. Toivoin joka päivä, etten kuole. Olen kotoisin sota-alueelta. Mietin 11-vuotiaana, mistä saisin ruokaa, kun jääkaappi oli tyhjillään, Jada Pinkett Smith kertoi You-lehdelle.

Näyttelijäkaunotar asui huumeriippuivaisen Adrienne-äitinsä ja mumminsa Marionin kanssa. Nainen on kiitollinen siitä, ettei hänen omat lapsensa joudu elämään vaarallisessa ympäristössä. Jadan mukaan hänkin olisi joskus halunnut elämäänsä samanlaista luksusta, jonka keskellä hänen jälkikasvunsa nykyään elää.

Stara tapasi koko Smithin perheen taannoin Oslossa Karate Kid -elokuvan ensi-iltajuhlissa. Siellä Jada Pinkett Smith muisteli kyyneleet silmissä Jaden-poikansa leffaprojektia. Erityisen vaikeaksi projektin teki se, että äiti ja isä olivat samalla elokuvan tuottajia. Pojan hyvinvointi muodostuikin projektissa hyvin tärkeäksi. Smith kertoi, että oli välillä vaikea nähdä kyyneleet Jadenin silmissä, kun pojalla oli rankkaa.