Lady Gaga pukeutui joulukuuseksi Lontoossa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga nähdään parhaillaan netissä leviävällä videolla, jossa hän oksentaa yllättäen kesken keikkansa Barcelonassa. 26-vuotias poppari oksentaa Edge of Glory -kappaleen aikana, ja jatkaa sen jälkeen normaalisti musiikkinumeroaan.

Nyt poptähti on kuvattu Lontoossa, jossa hän oli Harrods-tavaratalossa markkinoimassa uutta Fame-tuoksuaan. Markkinointireissuaan varten Lady Gaga oli pukeutunut jälleen kerran hieman erikoiseen asuun, ja lopputulos muistutti tällä kertaa lähinnä joulukuusen tähteä.

Lady Gaga ajeli taannoin niskansa kaljuksi, ja ajeltuun kohtaan on sittemmin tehty enkelitatuointi. Tatuoinnilla tähti osoittaa kunniaa valokuvaajaystävänsä Terry Richardsonin hiljattain kuolleelle äidille. New Yorkin muotiviikkoa osana ollut tapahtuma kuvattiin ja nähtiin suorana Lady Gagan Littlemonsters.com -sivulla.