Laura Närhi julkaisee uuden levyn

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kemopetrol-yhtyeestä aikoinaan soolouralle suunnanneen Laura Närhen odotettu kakkosalbumi julkaistaan 26. lokakuuta. Levy on nimeltään Tuhlari, joka on myös hänen singlensä nimi.

Lauran Suuri sydän -debyytiltä tuttujen Matti Mikkolan, Street Kobran ja Lasse Kurjen lisäksi tekijätiimi täydentyi tällä kertaa Saara Törmällä, Eppu Kososella ja Aku Rannilalla. Kappaleiden kirjoittaminen aloitettiin helmikuussa ja levy valmistui syyskuussa.

– Kuten eräs ystäväni asian tiivisti: levyn teko on kuin Lintsin vuoristorata, ihanaa ja kamalaa samaan aikaan. Olen vieläkin pyörällä päästäni, että saimme tämän kaiken aikaan näin lyhyessä ajassa, debyttilevyä kun tehtiin lähemmäs neljä vuotta. Toisaalta tällä kertaa ei tarvinnut aloittaa kaikkea alusta, vaan jatkoimme siitä mihin viimeksi jäimme, Laura Närhi kertoi.

Albumilta on nimisinglen lisäksi julkaistu myös Vuosaari-elokuvan tunnuskappaleena kuultu Tehosekoitin-cover Hetken tie on kevyt. Laura Närhen vuonna 2010 julkaistua esikoisalbumia Suuri sydän on myyty lähes 40.000 kappaletta. Siltä irrotettiin peräti neljä hittisingleä, muun muassa kappaleet Mä annan sut pois ja Tämä on totta.