Liam Payne pokasi puumanaisen – jätti tyttöystävänsä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Huippusuositun One Direction -yhtyeen 19-vuotias poppari Liam Payne erosi hiljattain pitkäaikaisesta tyttöystävästään Danielle Peazeristä. Miljoonien teinityttöjen ihailema nuorukainen on kuitenkin tuoreimpien huhujen mukaan löytänyt jo uuden kaunottaren käsipuoleensa.

Liam Paynen nimittäin huhutaan pokanneen 27-vuotiaan X Factor -voittajan Leona Lewisin. Pariskunnan on huhuttu käyneen jo muutamilla treffeillä Lontoossa. Lähteen mukaan heidän romanssinsa on kiihkeässä vaiheessa, vaikka heillä on ikäeroa kahdeksan vuotta. Liamin väitetään olevan todella ihastunut Leonaan.

– Liam ei ole koskaan pitänyt salassa sitä, että Leona on hänen julkkisihastuksensa. He ovat todella ihastuneita, lähde kertoi Mirror-lehden mukaan.

Teinitähti paljasti viime vuonna haastattelussa pitävänsä Leona Lewisia kauniina ihmisenä. He tutustuivat toisiinsa X Factor -ohjelman kuvauksissa lähes kaksi vuotta sitten. Laulajakaunotar väitti äskettäin haastattelussa olevansa ”vain ystävä” nuoren popparin kanssa. Naisen mukaan hän ei halua puhua seurustelusuhteistaan julkisuudessa, koska hänen sydämensä on särkynyt niin monesti.

One Direction -yhtye on tällä hetkellä maailman suosituin poikabändi. Nuoret laulajat ovat päässeet menestyksensä myötä isoihin rahoihin käsiksi. Teini-idolit ovat tienanneet itselleen jo huimat 124 miljoonaa euroa viimeisen parin vuoden aikana. Tämän lisäksi nuorukaiset ovat kasvattaneet levy-yhtiönsä kukkaroa noin 250 miljoonalla eurolla.