Madonnan asu meni liian pitkälle – rohkea musiikkivideo puihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva 54-vuotias Madonna kiertää parhaillaan maailmaa MDNA-kiertueellaan. Konserttikiertueella on nähty jo muutamia kohauttavia tempauksia, joista on uutisoitu pääosin negatiivisesti.

Madonna oli valmiina herättämään jälleen kohua seuraavalla musiikkivideollaan, mutta The Sun -lehti kertoo hänen luopuneen suunnitelmistaan. Tähti olisi nähty Superstar-kappaleen videolla puvussa, joka olisi ollut yhdistelmä perinteistä irakilaista morsiuspukua ja Yhdysvaltain armeijan uniformua. Madonnan kerrotaan ymmärtäneen puvun pitämisen olevan huono idea vasta siinä vaiheessa, kun hänen lähipiirinsä varoitteli laulajan saattavan joutua vaikeuksiin provosoivalla asullaan.

Madonna on usein otsikoissa kohukonserttiensa lisäksi rakkauselämänsä merkeissä. Madonna viihtyy nykyisin 24-vuotiaan toyboy-rakkaansa Brahim Zaibatin käsipuolessa. Pariskunnan ikäero on ihmetyttänyt monia, sillä nuoren komistuksen äiti on Madonnaa kahdeksan vuotta nuorempi. Supertähti seurusteli taannoin niin ikään 24-vuotiaan brasiliaisen mallin Jesus Luzin kanssa.