Vaasalainen Marokko julkaisi uuden musiikkivideon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasalaisyhtye Marokko on julkaissut uuden musiikkivideon ja kolmen kappaleen kokonaisuuden. Uudet kappaleet ovat ladattavissa ilmaiseksi verkossa yhtyeen SoundCloud-sivulla. Samalla Se tapahtuu taas -kappaleesta on julkaistu myös musiikkivideo.

Kappaleet nauhoitettiin kevään aikana Martin Kantolan studiolla Karperössä, jossa miksaajana toimi Christian Blomberg. Parhaillaan Marokko järjestää uusia keikkoja loppuvuodeksi ja vuoden 2013 alkuun. Esiintymisiä on tiedossa ainakin pääkaupunkiseudulle ja Pohjanmaalle. Lisäksi yhtye nähdään ensi kesänä mahdollisesti myös festivaaleilla.

Marokko on perustettu 2008 Vaasassa. Vuonna 2010 Marokon Liekitä! -kappale soi myös jääkiekon MM-kisoissa esimerkiksi Mikael Grandlundin ilmaveivihidastuksissa.