Salkkaritähti Sare ryhtyi laulajaksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvalloissa monet näyttelijät laajentavat toimintaansa jossain uransa vaiheessa myös musiikkiuralle ja monet laulajat yrittävät puolestaan saada jalansijaa näyttelijänä. Suomessakin trendi on ollut sama jo pitkään, ja nyt osoituksena siitä on televisiosta tutun tähden levytys.

Saija-Reetta Kotirinta, eli Sare, tuli tunnetuksi televisiosarjasta Salatut Elämät. Inka Haapalan roolin lisäksi Sare on näytellyt lukuisissa musikaaleissa. Kotirinta jäi vuonna 2010 äitiyslomalle Seinäjoen kaupunginteatterista.

Saren levyn taustatiiminä vaikuttavat arvostetut musiikintekijät Suomesta. Suomenkielistä poppia draamakulmalla ovat olleet tekemässä artistin kanssa sävellyksen tiimoilta muun muassa Samuli Laiho. Taiteellisen tuottajan roolissa vaikuttaa Petri Munck. Sanoitukset ovat artistin omia.

– Haluan viestiä rohkeuden ja oman tien kulkemisen puolesta. Pohjalta voi nousta ylös, suuntaa voi aina vaihtaa. On ok tuntea kaikkia tunteita ja on ok, ettei aina mene hyvin. Haluan myös omalla esimerkilläni näyttää, ettei toinen julkinen ammatti tai ikä ole este uudelle uralle. Koskaan ei ole myöhäistä, asetamme itse omat rajamme, Sare kommentoi.