Sara Jean Underwood julkaisi rohkeat kuvat netissä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Playboy-lehden sivuiltakin tunnetuksi tullut kuvankaunis realitytähti ja mallikaunotar Sara Jean Underwood vietti parin viime vuoden ajan hiljaiseloa kohujulkisuudesta, mutta viime aikoina hän on jälleen hieman aktivoitunut.

Nyt muhkeamuotoinen kaunotar on poseerannut uudessa Twitter-otoksessa teinitytöille tyypilliseen duckface-tyyliin. Kolmekymppisiään lähestyvä Sara vetäisee huulensa houkuttelevasti törrölleen, mutta katsojan huomio kiinnittyy kuvassa kuitenkin avonaisen paidan ansiosta neitokaisen muhkeisiin muotoihin.

Kuva: Splash

Playmate of the Year -tittelin vuonna 2006 saanut 28-vuotias Sara Jean Underwood opiskelee nykyisin mallintöidensä ohella Sregonin yliopistossa. Tunnetussa miestenlehdessä heinäkuussa 2006 poseerannut kaunotar oli taannoin mukana Seacrestin työnantajan, E! -televisiokanavan, ohjelmassa The Girls Next Door. Sittemmin hänet on nähty pikaisesti myös Epic Movie -elokuvassa. Vuonna 2012 hänet valittiin Esquire-lehdessä Vuoden kuumimmaksi naiseksi.