Bemarikuski nöyryytti ferrarikuskin kiihdytyskisassa: ”Sa**ana!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Verkosta löytyy valtava määrä videoita, joissa nopeiden autojen omistajat testaavat menopeliensä kiihtyvyyttä yleisillä teillä tai parhaassa tapauksessa sallituilla kiihdytysradoilla. Nyt eräällä viimeksimainitulla on ikuistettu video, josta voi tulla todellinen klassikko.

Kuva: YouTube, M5Board.com

Eilen YouTubessa julkaistulla videolla nähdään nimittäin kuinka ikäloppu BMW uskaltautuu viivalle selvästi tuoreempaa vuosikertaa olevan Ferrarin 458 -urheiluauton kanssa. Moni luulisi Ferrarin ”häpsivän” Bemarin mennen tullen, ja niin teki myös Ferrarin kuljettaja. Hän joutui kuitenkin nöyrtymään harvinaisen tylysti. Tilanteen paljastuessa miehen suusta pääsikin pari valittua kirosanaa. Tässä alla video molemmista autoista (YouTube-video poistettu, LiveLeak päivitetty tilalle).