18-vuotias teinitähti etsii tyttöystävää – miljoonat fanitytöt riemastuivat

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on tällä hetkellä maailman suosituin poikabändi. Nuoret popparit ovat valloittaneet teinityttöjen sydämiä muun muuassa lukuisilla hittibiiseillään, joista tunnetuin on What Makes You Beautiful.

Nyt yhtyeen naistenmiehen mainetta kantavan Harry Stylesin uutisoidaan etsivän tyttöystävää. Teinitähti haluaa nimittäin asettua aloilleen ja löytää elämänsä rakkauden. Laulajan hyvän ystävän Will Sweeneyn mukaan Styles on kyllästynyt julkkisjuhliin ja biletykseen.

– Harry etsii tyttöystävää. Hän viettää aina aikansa julkkisten kanssa ja juhlii eri tyttöjen kanssa. Sellainen ei ole loppupelissä hauskaa. Harry on yksinäinen, Sweeney kertoi The Sun -lehdelle.

Kiharahiuksinen hurmuri osti äskettäin miljoonien arvoisen poikamiesboksin Lontoosta. Ystävän mukaan Harry Styles haluaa löytää pian rakkauden, jotta hänen ei tarvitsisi asua yksin. Laulaja on seurustellut aiemmin 32-vuotiaan X Factor -juontaja Caroline Flackin kanssa.

One Direction -yhtyeellä on kymmeniä miljoonia faneja ympäri maailman. Nuoret laulajat ovat päässeet menestyksensä myötä isoihin rahoihin käsiksi. Teini-idolit ovat tienanneet itselleen jo huimat 124 miljoonaa euroa viimeisen parin vuoden aikana. Tämän lisäksi nuorukaiset ovat kasvattaneet levy-yhtiönsä kukkaroa noin 250 miljoonalla eurolla.