Paulina Gretzkyn paita petti – paljasti paparazzille liikaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina monet supertähtien jälkeläisistä ovat nousseet itsekin julkkistähdiksi vanhempiensa vanavedessä. Yksi tällaisista kaunottarista on kanadalaisen jääkiekkolegenda Wayne Gretzkyn 22-vuotias amerikkalaistytär Paulina Gretzky.

Paulina on pitänyt huolen saamastaan mediahuomiosta julkaisemalla bikinikuviaan Twitter-blogissaan. Nyt neitokainen on kuvattu Torontossa Kanadassa, jossa hän vieraili isänsä omistamassa 99 Blue Jay Way -ravintolassa. Sattumalta Paulinan paita kuitenkin petti ja paljasti vahingossa hänen rintaliivinsä kuvaajalle.

Taannoin selvisi, että laulaja-malli Paulina Gretzky sai rohkeiden nettikuviensa ansiosta elokuvaroolin, sillä hänet nähdään pian Adam Sandlerin tähdittämässä Grown Ups -menestyskomedian jatko-osassa. Kaunotar tullaan näkemään opiskelijan roolissa vuoden 2013 kesäkuussa julkaistavassa jatko-osassa.

Paulina Gretzkyn kauneuden veikataan olevan peräisin isän sijaan todennäköisesti äidin puolelta, sillä Paulinan äiti on mallikaunotar Janet Jones. Paulina Gretzky näytteli taannoin sivuosaa Alpha Dog -elokuvassa ja hänen laulamansa kappale Collection Dust oli mukana Laguna Beach -realitysarjassa ja julkaistiin myös singlenä. Vunna 2005 Paulina poseerasi mallina Flare-lehden kannessa.