Kosteat BB-bileet: Johanna kaatokännissä – Joni pokasi Jonnaa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa järjestettiin jälleen eilen illalla bileet, ja tällä kertaa juhlimassa olivat ensimmäistä kertaa myös talon kolme uutta miestä. Alusta saakka talossa olleet pääsivät tutustumaan tulokkaisiin.

Johannalta tutustuminen jäi kuitenkin vielä puolitiehen, kun pienikokoinen neitokainen nautiskeli juhlajuomaa reippain ottein. Humala menikin yli ja lopulta hänen jalkansa eivät enää kantaneet. Siksi Iida ja tulokas Joni joutuivat tekemään Johannalle iltapesun, ja sen jälkeen mies joutui myös kantamaan Johannan nukkumaan tämän soperrellessa sekavia.

– Ihan pieneen huoneeseen nukkumaan. Hyvää yötä. Ei tässä mitään ongelmaa ole. Sä teet tästä asiasta niin ison. Kyllä mä itte. En mä oo mikään vammainen. Mä haluan vaan nukkumaan tähän, Johanna sopersi.

– Joo, perse pystyssä, Joni totesi.

Johannan nukkumaanmenon jälkeen asukkaat kokoontuivat keittiön pöydän ääreen. Siellä Joni heitti ilmoille pienimuotoista flirttiä Jonna I:lle, jonka kanssa hän oli illan tiimellyksessä myös suudellut.

– Mä luulen, että mun tekis mieli rakastella sua, kun mä oon juonut noi, Joni totesi viitaten edessään oleviin juomiin.

– Jaa… Kaikki käy, Jonna I vastasi viekoitellen.

– Mä en puuutu tähän!, Petteri nauroi.