BBC-kuvausryhmä ja UFO-tutkijat tunkeutuivat Area 51:lle: ”Helvetti pääsi valloilleen”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ryhmä englantilaisia tutkivia journalisteja ja joukko UFO-tutkijoita on jäänyt kiinni tunkeuduttuaan Yhdysvalloissa Nevadan osavaltiossa sijaitsevalla mystiselle Area 51 -alueelle. Suunnitelma oli onnistua, sillä viranomaiset havaitsivat tunkeutujat vasta heidän koputettuaan vartijakopin oveen.

Tarkoituksena oli kuvata alueella BBC-kanavalle UFO: Conspiracy Road Trip -nimistä dokumenttia, Telegraph uutisoi. Yhteensä 12 ihmistä otettiin kiinni, kun raskaasti aseistetut viranomaiset havaitsivat tunkeutujat. Pidätetyt pakotettin makaamaan kasvot maata vasten kolmen tunnin ajan ennen kuin heidät päästettiin taustojen tarkistamisen jälkeen vapaaksi.

Ryhmä sai ensin kävellä vapaasti alueelle sisään, koska portilla olleet vartijat katsoivat kopissaan jalkapalloa. Reilun puolen tunnin jälkeen eräs tunkeutujista meni koputtamaan vartijoiden oveen, minkä jälkeen ”helvetti puhkesi valloilleen”. Vartijat ryntäsivät ulos aseistettuna ja pakottivat tunkeutujat maahan. Jokainen tunkeutuja sai 375 dollarin sakot. Tunkeutujat olisivat kuitenkin voineet saada tempauksestaan jopa puoli vuotta vankeutta kukin.

Sama kuvausryhmä julkaisi viime viikolla väitteitä, joiden mukaan Britannian hallitus olisi järjestänyt bussipommin saadakseen tukea Irakin sodassa.