Koomikko vitsaili ylipainostaan – sai äidiltä torut

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijä ja koomikko Kevin James tunnetaan parhaiten Suomessa Kellarin kunkku -komediasarjasta. Stand up -komiikkaakin esittänyt mies teki elokuvadebyyttinsä vuonna 2005 Hitch – Lemmentohtori -elokuvassa.

47-vuotiaan vankkarakenteisen miehen kerrotaan vitsailevan usein painostaan julkisesti. Koomikon elokuvissa nähdään säännöllisesti lihavuusvitsejä, jotka kohdistuvat tuhdissa kunnossa olevaan Kevin Jamesiin. Tähti on nyt kertonut, että vaikka hän itse pilailee mielellään omalla kustannuksellaan, kyseiset vitsit pahastuttavat hänen äitinsä mielen.

– Jos teen elokuvan, missä minulla täytyy olla poika, häntä näyttelee yleensä lihava lapsi. Äitini sanoo aina, että ”sinä et koskaan ollut tuollainen”. Hän pahastuu siitä niin paljon, kertoo Kevin James CNN-kanavan haastattelussa.

Kevin George Knipfing eli Kevin James on näytellyt useissa komediaelokuvissa, kuten Ostarikyttä, Oikeesti aikuiset, Dilemma, Voitte suudella sulhasta ja Zohan – Lupa saksia. Mies esiintyy monissa Adam Sandlerin Happy Madison -studion elokuvissa. Niissä nähdään myös useasti Rob Schneider, David Spade, Jon Lovitz, Peter Dante, Allen Covert ja Jonathan Loughran.