Koira luuli puunjuurta kepiksi – tässä tulos

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koirat ovat tunnetusti keppien ystäviä, joten esimerkiksi metsälenkit ovat monille karvatassuille antoisia ja hauskoja kokemuksia. Nyt eräs suurikokoinen koira nähdään uudella nettivideolla kamppailemassa maassa kiinni olevan kepin kanssa.

Kuva: YouTube

Nettivideolla nähdään, kuinka mustanruskea Kai-koira on tarrannut hampaansa kiinni maassa olevaan kepinpätkään. Hauva ei kuitenkaan saa iloista löytöään irti maasta, sillä paksu keppi on kiinnittynyt tiukasti maaperään juurineen.

Videon kuvaaja pyytää koiraa lähtemään, mutta epätoivoisesti keppiä repivä nelijalkainen ei luovuta. Kai-koira ulisee ja päästelee suustaan äännähdyksiä, kun eläin yrittää saada kepin matkaansa. Videon lopussa ei katsojien harmiksi selviä, saako päättäväinen koira kepin irti.