Kuolleen golftähden haamu myydään nettihuutokaupassa – tältä se näyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta kantautuu usein tietoja hyvinkin erikoisista nettihuutokauppojen tuotteista. Nyt eräs niistä ylittänee kuitenkin jonkinlaisen haamurajan – kirjaimellisesti. Suositussa eBay-huutokaupassa on nimittäin myynnissä edesmenneen golftähden Bobby Jonesin haamu.

Kuva: eBay

Myyjä kertoo kuulleensa aiemmin tänä vuonna outoja ääniä autotallistaan ja erityisesti golfmailojensa liepeiltä. Haamun väitetään toistelleen ”Syringomyelia, Syringomyelia”. Myöhemmin talon omistaja sai selville, että sen niminen tauti surmasi Jonesin.

Kuva: eBay

Mies oli kysynyt ääneltä onko se Jonesin, jolloin tämä – myyjän sanojen mukaan – tuli hetkeksi aikaa näkyväksi 50-luvun golfvaatteisiin pukeutuneena. Sen jälkeen asukas pakotti haamun tyhjään lasipurkkiin, joka on nyt myynnissä 1.000 dollarin hintavarauksella.