Naisten suuhun virtsaaminen oli liikaa – ravintolan vessa remonttiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ravintolat ja klubit yrittävät usein erottua kilpailijoistaan nykyisin myös wc-tilojen tyylikkyydellä. Joskus suunnitelmat ovat kuitenkin liian korkealentoisia. Äskettäin nousi esimerkiksi kohu naistenvessasta, jonka kaikki toimitukset näkyivät ulos saakka.

Nyt eräs Sydneyssä sijaitseva The Ananas Bar -ravintola on myös joutunut feministien vihan kohteeksi, sillä sen miesten vessan pisuaarit olivat monien naisten mielestä halventavat. Pisuaarit olivat nimittäin naisten avonaisen suun muotoisia ja miehet virtsasivat naisten paksujen punaisten huulten väliin.

Kuva: Kim Rusi, Stara

Pisuaarit ovat hollantilaisen Meike van Schijndelin suunnittelemia ja niitä on Euroopassa samanlaisia pisuaareja käytössä lukuisissa ravintoloissa, mutta se ei rauhoittanut kritiikkiä. Australialainen ravintola on nyt joutunut pyytämään tapausta anteeksi ja lupasi remontoida vessan välittömästi, Sydney Morning Herald -lehti uutisoi.