Rihannan rohkea levynkansi – yläosattomissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna oli taannoin otsikoissa ajauduttuaan julkiseen riitaan Joan Riversin kanssa. Viime päivinä hänen ja ex-poikaystävä Chris Brownin yhteen palaamisesta on ollut kovasti puhetta, ja Rihannan isäkin on sitä julkisesti toivonut.

Nyt Rihanna on mahdollisesti julkaissut uuden levynsä kansikuvan Twitterissä. Kyseessä on hänen seitsemäs albuminsa Unapologetic, jolle ei ole vielä kerrottu julkaisupäivää. Levyn kannessa neitokainen poseeraa kuitenkin rohkeasti yläosattomissa. Levyn uskotaan päätyvän kauppoihin marraskuussa.

Kuva: Twitter

Rihanna on päivittänyt tyyliään viime aikoina ahkerasti. Taannoin kerroimme laulajattaren ottaneen uuden tatuoinnin rintojensa alapuolelle, ja Rihanna on myös hiljattain leikkauttanut hiuksensa. Tähti tuntuu olevan mieltynyt myös sormuksiin ja erikoispitkiin kynsiinsä.

Rihanna, oikealta nimeltään Robyn Rihanna Fenty, osti äskettäin Monica Braithwaite -nimiselle äidilleen hulppean miljoonakartanon Barbadosilta. Hänen perheeseensä kuuluu äidin lisäksi veljet Rorrey ja Rajad. Rihanna lämmitti taannoin välinsä huumeriippuvuudesta kärsineen Ronald-isänsä kanssa.