Teinipoikien juomiskilpailu päättyi kuolemaan – pullo rommia 15 minuutissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ympäri maailmaa kantautuu aika ajoin suru-uutisia tapauksista, joissa ihmiset ovat nauttineet poikkeuksellisen paljon alkoholia lyhyessä ajassa kohtalokkain seurauksin. Tuorein tapaus tulee Britanniasta, jossa 18-vuotias teinipoika menetti henkensä.

Nuori mies oli mukana ikätoveriensa juomiskilpailussa, jossa hän nautti pullollisen rommia vain 15 minuutissa. Pian juoman kumoamisen jälkeen poika kompastui juopumustilansa johdosta portaissa ja loukkaantui kuolettavasti. Hän olisi aloittanut opiskelut yliopistossa vain muutaman päivän päästä.

Tapaus sattui jo viime vuoden elokuussa, mutta sitä käsiteltiin oikeudessa eilen. Silminnäkijöiden mukaan pojat olivat ottaneet sekuntikellolla aikaa pullon juomisesta. Poika oli kertonut juovansa pullollisen puolessa tunnissa, mutta joikin sen jo vartissa.