Mickey Rourke näyttää hakatulta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttävän paluun valkokankaille taannoin pitkän tauon jälkeen tehnyt Mickey Rourke nähtiin The Expendables -elokuvassa yhdessä monien vanhojen tuttujen toimintatähtien kanssa. Mies tunnetaan myös siitä, että hän pilasi kasvonsa liiallisilla kauneusleikkauksilla vuonna 2008.

Nyt 60-vuotias Mickey Rourke on julkaissut shokeeraavia valokuvia, joissa hänen kasvonsa näyttävät kuin mies olisi hakattu pahemman kerran. Jäljellä ei ole enää ripaustakaan siitä komistuksesta, joka sulatti miljoonien naisten sydämet valkokankaalla vuosia sitten. Kuvien perusteella meneillään voisi olla uusi korjausleikkaus, jolla Rourke yrittää saada kasvoistaan edes jotenkin normaalin näköiset.

The Wrestler -elokuvan pääroolinsa myötä näyttävän paluun valkokankaille tehnyt näyttelijä Mickey Rourke tähditti taannoin myös muun muassa Iron Man 2 -elokuvaa. Tuolloin hän paljasti ettei vielä kuvauksissa edes tiennyt mistä koko elokuva kertoo.