Miljoonien naisten päiväunen vartalo tekee hyvää – katso kuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen The Jersey Shore -ohjelma on aiheuttanut runsaasti kohuja, ja samalla sen tähdistä on tullut seurattuja julkkiksia. Sarjan päätähdeksikin luonnehdittu Mike “The Situation” Sorrentino on saamassa oman realitysarjansa ja sarjakuvansa.

Taannoin 29-vuotiaan realitykomistuksen kerrottiin kirjautuneen vieroitushoitoon. Sittemmin laitoksesta jo poistunyt realitytähti nähdään nyt tekemässä hyvää. Hän on nimittäin riisunut paitansa ja esittelee lihaksiaan hyvän asian puolesta. Realitytähti edistää kissanpentujen uusien kotien löytymistä.

Kuva: Splash

Viime vuoden lopulla Situation-nimeä haettiin tavaramerkiksi, mutta hakija ei ollut Sorrentino. Tavaramerkki halutaan rekisteröidä alushousujen ja muiden vaatteiden merkiksi. 28. joulukuuta jätetyn toisen hakemuksen takana on Sorrentinon veljen omistama pornoalan yritys. Toisen hakemuksen on jättänyt Vadio LLC -niminen yhtiö. Jos hakemukset päätyvät rekisteriin, ei The Situation itse voi enää ryhtyä kauppaamaan esimerkiksi paitoja ja alusvaatteita lempinimellään ilman tavaramerkin haltijan lupaa.