Vanessa Williams kauhuissaan: ”Talossani kummittelee”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Yhdysvaltojen kaikkien aikojen suosituimpiin televisiosarjoihin lukeutuva Täydelliset naiset -hittisarja päättyi aiemmin tänä vuonna kahdeksannen tuotantokauden jälkeen. Televisiosarja on suosittu myös kansainvälisesti, ja sitä näytetäänkin yli 150 alueella maailmassa.

Hittisarjaan kiinnitettiin vuonna 2010 näyttelijä-laulaja Vanessa Williams, joka näyttelee ohjelmassa rikasta Renee Perry -roolihahmoa. Nyt 49-vuotias Vanessa Williams kertoi olevansa vakuuttunut siitä, että hänen New Yorkissa sijaitsevassa asunnossa kummittelee. Naisen mukaan hänen kodissaan on aavemainen tunnelma.

– Taloni rakennettiin vuonna 1905. Siellä on paljon selittämättömiä ääniä ja valoja. Uskon, että asunnossani on historia, josta en tiedä mitään, Vanessa Williams kertoi Us Weekly -sivustolle.

Laulajatar teki taannoin shokkipaljastuksen haastattelussa, kun hän kertoi joutuneensa 10-vuotiaana perheensä naispuolisen ystävän hyväksikäyttämäksi. Lisäksi Williams tuli teini-ikäisenä raskaaksi ja teki abortin, koska hän ei ollut valmis äidiksi.

Vanessa Williamsia pidetään yhtenä viihdemaailman menestyneimpänä tähtenä, sillä näyttelijätär on luonut elokuva -ja televisiotyön lisäksi menestyneen uran musiikin parissa. Hänet palkittiin vuonna 1995 Oscar-palkinnolla Disneyn Pocahontas-elokuvan Colors of the Wind -tunnusmusiikista. Muutama vuosi sitten hän näytteli Hannah Montana -elokuvassa Vita-nimistä agenttia. Williamsilla on neljä lasta kahdesta avioliitostaan.