Zumba-opettaja pyöritti prostituutiorinkiä – tienasi yli 120 000 euroa

Ohhoh! · Neea Jokinen

Huonoa palkkaa saavat ihmiset saattavat tehdä kahta työtä tai muita sivubisneksiä pursottaakseen tilipussiaan ja selvitäkseen laskuista. Nyt erään amerikkalaisen tanssinopettajan uutisoidaan tienanneen omaisuuden laittomalla sivubisneksellään.

Yhdysvaltojen Mainessa asuva Alexis Wright joutui taannoin poliisien syyniin, kun 29-vuotiaan Zumba-opettajan väitettiin pyörittävän prostituutiorinkiä tanssisalillaan. Hän joutui aiemmin tässä kuussa oikeuden eteen 109 syytteestään, jotka liittyvät prostituutioon ja veropetoksiin. Oikeudenkäynnissä naisen väitettiin muuttaneen Kennebunkissa sijaitsevan Pura Vida -tanssisalinsa bordelliksi.

Lisäksi poliisien tutkimuksissa selvisi, että Alexis Wright harrasti seksiä miesasiakkaiden kanssa ja kuvasi salaa seksisessioita videokameralle. Poliisilla on hallussaan yli 150 videota, jossa tanssinopettaja harrastaa seksiä asikkaidensa kanssa. Poliisien mukaan jotkut naisen asiakkaista ovat tunnettuja julkisuuden henkilöitä.

Myös 57-vuotias vakuutusyhtiössä työskentelevä Mark Strong joutui oikeuteen, koska hänen väitettiin auttaneen naista prostituutioringin pyörittämisessä ja veropetoksissa. Naisen väitetään tienanneen sivubisneksellään 150.000 dollaria, eli yli 120.000 euroa. Portlandin oikeusistuin päästi kuitenkin väitetyt rikoskumppanit vapaaksi syyttöminä, Bangor Daily News -lehti uutisoi.