Supermalli julkaisi bikinikuvansa verkossa – eivät jätä arvailun varaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijä Leonardo DiCaprion entinen tyttöystävä ja huippumalli Bar Refaeli teki viime vuonna näyttävän kansainvälisen läpimurron. Se sai alkunsa Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron kansikuvasta, mutta sen jälkeen Bar on poseerannut lukuisissa mainoskampanjoissa ja lehdissä.

Kuva: Twitter

Nyt mallikaunotar on ikuistettu seksikkääseen otokseen, jossa hänet nähdään auringonottopuuhissa jahdin kannella. Rentoutuneen oloinen neitokainen esittelee kadehdittua bikinikroppaansa minikokoisissa turkooseissa bikineissä.

Kuva: Twitter

27-vuotias Bar Refaeli valittiin Maxim-miestenlehden vuoden 2012 seksikkäimmäksi naiseksi. Hän päihitti sijoituksellaan esimerkiksi Olivia Munnin, Mila Kunisin, Katy Perryn ja Olivia Wilden. Viime vuonna Bar Refaeli esiintyi muun muuassa Saksan huippumalli haussa -televisio-ohjelmassa vierailevana tuomarina.