BB: Katarina ympäripäissään – allasbileet päättyivät

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa perjantai-ilta sujui tuttuun tapaan kosteissa merkeissä, kun asukkaat saivat runsaasti alkoholia juodakseen. Suurin osa asukkaista oli selvästi humalassa, ja ensimmäistä kertaa myös Katarina uskaltautui nauttimaan juhlajuomaa hieman reippaammin.

Hieman ennen puoltayötä Katarina meni porealtaasta nauttivien asukkaiden luokse ja sai kipinän suunnata itsekin mukaan. Hän kipaisi makuuhuoneeseen vaihtamaan bikinit ylleen ja pihalle palattuaan hän kapsahti Tommin kaulaan. Altaaseen saakka Katarina ei kuitenkaan päässyt, sillä Isoveli halusi hänet päiväkirjahuoneeseen.

– Tämä on Big Brother. Katarina, tulisitko päiväkirjahuoneeseen, Isoveli kuulutti noin kahdeksan kertaa peräkkäin ilman tulosta.

Neitokainen ei siis suostunut käskyihin, mutta noin kahdeksannen kuulutuksen kohdalla hän ymmärsi viimein suunnata päiväkirjahuoneeseen. Samalla muilta asukkailta lopetettiin allasbileet kesken kaiken. Isoveli nimittäin kuulutti heti perään, että kaikkien tulee nousta porealtaasta. Päiväkirjahuoneesta palattuaan Katarinalla oli asiaa asukkaille.

– Jos kaikki on kuuluus. Ei saamme mennä enää paljuu, Katarina ilmoitti.