David Blaine lopettaa hurjat tempauksensa – tältä näytti viimeinen esitys

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmankuulu illusionisti David Blaine on tullut tutuksi toinen toistaan hulluimmista tempauksistaan. Näihin kuuluvat esimerkiksi elävältä haudatuksi tuleminen ja seitsemän päivän viettäminen vedellä täytetyssä lasipallossa.

Kuva: YouTube

Uutisoimme hiljattain David Blainen joutuneen sairaalaan tuoremman temppunsa seurauksena. Hän seisoi kolme vuorokautta miljoonan voltin keskellä New Yorkin Manhattanilla. Mies on nyt todennut hurjan temppunsa olleen hänen viimeisensä, kertoo Reuters-uutistoimisto. Science fiction -henkiseksi kuvaillusta tempusta on nähtävissä kuvamateriaalia Youtube-videosivustolla.

David Blaine on New Yorkissa syntynyt 39-vuotias taikuri ja ennätystenrikkoja. Puertoricolais-venäläiset taustat omaava supertähti tuli maailmanlaajuisesti tunnetuksi vuonna 1999, kun hänet haudattiin elävältä viikon ajaksi. Sittemmin hän on viettänyt lähes 64 tuntia jääkuutiossa, seisonut 35 tuntia korkean tolpan päässä ja asunut 44 päivää muovikuutiossa ilman ruokaa.