Ruotsalainen blondikaunotar tiukassa asussaan – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ruotsalaissyntyinen Helena Mattson on viime aikoina noussut Hollywoodin seuratuimpien kaunotarten kärkijoukkoon, sillä hänet nähtiin taannoin suuren kohun saattelemana Iron Man 2 -elokuvan tähtenä.

Helena Mattson poseerasi elokuvan ensi-illan aikoihin näyttävänä elokuvan ensi-illassa Los Angelesissa. Nyt Helena Mattson nähdään kuitenkin keikistelemässä näyttävässä punaisessa cocktail-mekossa Seven Psychopaths -elokuvan ensi-iltajuhlissa New Yorkissa.

26-vuotias ruotsalaissyntyinen Helena Mattson olisi ollut ilman vilautustaankin yksi juhlien kuvatuimmista kaunottarista. Punaisen maton kuvatuin tähti oli kuitenkin futuristisessa iltapuvussa poseerannut Scarlett Johansson, joka nähdään elokuvan naispääosassa. Tukholmassa syntynyt Mattson on nähty aiemmin muiden muassa elokuvissa Surrogates ja Nobody sekä muiden muassa CSI ja NCIS -televisiosarjoissa.