Turisti bongasi Justin Bieberin kuvan yllättävästä paikasta – ja kuvasi tilanteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituin teinitähti Justin Bieber tekee musiikkiuransa ohella ahkerasti töitä hyväntekeväisyyden parissa. Äskettäin poppari sai surullisen uutisen, kun hänen suuri faninsa ja ystävänsä, pikkutyttö Avalanna menehtyi.

Kuva: Splash

Kaukaisissa Aasian maissa käytetään monien länsimaisten tähtien kuvia joskus hyvinkin erikoisiin mainoksiin. Nyt tarkkasilmäinen turisti on huomannut, että Justin Bieberin kasvoilla mainostetaan parhaillaan aknehoitoa Hong Kongin katukuvassa. Supertähden kuva koristaa nimittäin tuotteen mainosta bussin kyljessä.

Kuva: Splash

Stratfordissa varttunut Justin Bieber syntyi vuonna 1994 Ontariossa. Pattie Mallette teki kahta työtä samaan aikaan maksaakseen muun muuassa poikansa urheiluharrastukset. Hän sai kasvatusapua Bieberin isovanhemmilta. Poppari on läheisissä väleissä Jeremy-isänsä kanssa. Hänellä on isänsä puolelta kaksi sisarusta, Jaxon-veli ja Jazmyn-sisko.