Justin Timberlake paljasti parhaat bilevinkkinsä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijäksi ryhtynyt laulaja Justin Timberlake kosi kesällä pitkäaikaista tyttöystäväänsä Jessica Bielia. Taannoin pariskunnan epäiltiin menneen salaa naimisiin, mutta myöhemmin selvisi, että huhut olivat tuulesta temmattuja.

31-vuotias tähti kertoo nauttivansa paljon tapahtumien järjestämisestä kotonaan, olipa kyse sitten grillijuhlista tai leikkimielisistä murhamysteeripeleistä. Timberlake onkin nyt paljastanut Bonappettit.com -verkkosivustolle parhaita vinkkejään juhlien järjestämiseksi.

– Avain hyvien juhlien pitämiseen on se, että kaikilla on tarpeeksi syötävää ja alkoholipitoista juotavaa. Vieraiden tulisi myös tuntea olonsa kotoisaksi. Itse en pidä liian ”virallisista” juhlista, tähti valistaa.

Justin Timberlake kertoo vieneensä vieraiden ravitsemisen niin pitkälle, että on tilannut juhliin trukkilastillisen hampurilaisravintolan ruokaa. Myös erilaiset teemajuhlat ovat laulaja-näyttelijän mukaan hyvä keino viihdyttää vieraita.

– Olen järjestänyt halloweenina murhamysteeri-illallisia, joissa vieraiden piti etsiä johtolankoja ympäri taloa. Yhden teemana oli kieltolain aika, ja vieraat saapuivat paikalle 1920-luvun gangsterityyliin pukeutuneina, Timberlake paljastaa.

Justin Timberlake yllätti hiljattain uudella aluevaltauksellaan, kun paljastui että tähti on ostanut MySpace -yhteisöpalvelun ja aikoo pyrkiä tekemään siitä jälleen varteenotettava kilpailija Facebookin ja Twitterin kaltaisille sosiaalisen median sivustoille. Monilahjakkuus nähdään valkokankailla seuraavaksi Clint Eastwoodin kanssa Trouble With The Curve -elokuvassa, jonka suomen ensi-ilta on marraskuussa 2012.