Kylie Minogue timmissä kunnossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkän uran musiikkibisneksessä tehnyt Kylie Minogue on myynyt maailmanlaajuisesti yli 60 miljoonaa albumia. Laulajatar teki äskettäin eräälle alusvaateyritykselle rohkean mainosvideon, jossa hän keikistelee erittäin eroottisissa asennoissa rodeon päällä.

Nyt 44-vuotias Kylie Minogue on kuvattu huippukunnossa kurvikkaana, kun hän oli poistumassa The Wendy Williams Show -televisio-ohjelman kuvauksista. Supertähti tapasi kuvauspaikan ulkopuolella fanejaan.

Kylie Minogue lukeutuu niihin erittäin harvalukuisiin tähtiin, joilla on ollut ykköshitti kolmella peräkkäisellä vuosikymmenellä; 1980, 1990 ja 2000-luvuilla. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muiden muassa Locomotion, I Shoul Be So Lucky ja Can’t Get You Out of My Head. Kylie on saanut myös alan arvostetuimman tunnustuksen Music Industry Trust Awardin.