Whitney Houstonin tytär auttoi sydänkohtauksen saanutta – katso kuvat

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Alkuvuodesta menehtyneen laulaja Whitney Houstonin perheen elämää on seurattu aktiivisesti tähden hautajaisten jälkeen. Hänen jättiomaosuutensa peri tytär Bobbi Kristina, kun ottopoika Nick Gordon jäi puolestaan ilman perintöä. Hiljattain Bobbi joutui autokolariin, jossa kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut.

Nyt 19-vuotias Bobbi Kristina ja hänen kohua herättänyt poikaystävänsä, Whitney Houstonin ottopoika Nick Gordon ovat toimineet todellisina arkipäivän sankareina. Menestyslaulajattaren tytär ja Gordon nimittäin auttoivat sydänkohtauksen saanutta miestä Roswellissa Georgiassa, Radar Online -sivusto uutisoi. Dramaattinen välikohtaus tapahtui lauantai-iltapäivänä parivaljakon ollessa raha-automaatilla paikallisen ostoskeskuksen edustalla.

Kuva: Splash

Bobbi Kristina ja hänen poikaystävänsä olivat huomanneet, kuinka lähellä olleen auton kuski viittoili heitä luokseen. Kävi ilmi, että autossa ollut matkustaja oli saanut sydänkohtauksen. Kaksikko nosti miehen autosta, laski hänet maahan ja kohotti hänen jalkansa parantaakseen verenkiertoa miehen aivoihin.

Pariskunnan kerrotaan viipyneen paikalla aina ensihoitajien tuloon asti. Vielä ei tiedetä, selviytyikö sydänkohtauksen saanut mies. Bobbi Kristinan ja Gordonin kerrotaan poistuneen paikalta selvästi järkyttyneinä.

Kuva: Splash

Supersuosittu menestyslaulaja Whitney Houston kuoli vain 48-vuotiaana kamppailtuaan useita vuosia kokaiini- ja crack-riippuvuuden kanssa. Myös Bobbi Kristinan isällä Bobby Brownilla on ollut ongelmia päihteiden kanssa, joka lopulta johti hänen ja Whitneyn avioeroon vuonna 2007. Brown kirjautui viime elokuussa katkaisuhoitoon alkoholismin vuoksi, mutta lopetti hoidon vain kolmen viikon jälkeen.