Harry Styles tilasi kallista taidetta – julkkisnaisten kuvia seinille

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on tällä hetkellä maailman suosituin poikabändi. Nuoret popparit ovat valloittaneet teinityttöjen sydämiä muun muuassa lukuisilla hittibiiseillään, joista tunnetuin on What Makes You Beautiful.

Nyt kiharasta hiustyylistään tunnetun Harry Stylesin kerrotaan intoutuneen taideostoksille. 18-vuotias nuorukainen nimittäin osti 100.000 punnan, eli lähes 132.000 euron edestä julkkisneitokaisten kuvia Lontoon luksuskotinsa seinille.

– Kuulimme välittäjältä, että Harry etsii modernia ja hauskaa taidetta. Lähetimme hänelle Bambin maalauksen Rihannasta ja Banksyn printtityön Kate Mossista, kertoi taidevälittäjä Lenny Villa Daily Mail -sivustolle.

Kyseisten urbaanien artistien työt kiinnostavat muitakin tähtiä. Muun muassa Robbie Williamsilla ja Brad Pittillä kerrotaan olevan graffititaiteilija Bambin töitä. Vaikka Harry tuhlaakin rahaansa siekailematta taiteeseen, kerrotaan hänen kuitenkin ostavan ”halpishuonekaluja” Ikeasta.

One Direction -yhtyeellä on kymmeniä miljoonia faneja ympäri maailman. Nuoret laulajat ovat päässeet menestyksensä myötä isoihin rahoihin käsiksi. Teini-idolit ovat tienanneet itselleen jo huimat 124 miljoonaa euroa viimeisen parin vuoden aikana. Tämän lisäksi nuorukaiset ovat kasvattaneet levy-yhtiönsä kukkaroa noin 250 miljoonalla eurolla.