Hengenvaarallinen hyppy 36,5 kilometristä käynnissä – suora lähetys tästä!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme muutama päivä sitten hengenvaarallisesta tempauksesta, jossa oli määrä hypätä laskuvarjolla peräti 36,5 kilometrin korkeudesta. Tuolloin tempaus meni mönkään heikkojen sääolosuhteiden takia, mutta parhaillaan uusi yritys on käynnissä ja hyppääjä matkalla taivaalle.

Kuva: YouTube

Kyseessä on 43-vuotias itävaltalainen Felix Baumgartner, joka nousi ilmaan heliumtäytteisen pallon avulla noin kello 18.30 Suomen aikaa. Arvioitu hypppykorkeus tulee olemaan 36.576 metriä. Tämän artikkelin julkaisuhetkellä mies on jo 32,5 kilometrin korkeudessa, joten hyppy tapahtuu pian. Nousuvauhti on parhaillaan 2,5 metriä sekunnissa.

PÄIVITYS KLO 20.40: Pallo on ylittänyt suunnitellun korkeuden ja jatkaa edelleen nousua. Nyt on tehty päätös, jonka mukaan mies tulee hyppäämään.