Kardashianit ongelmissa – naapurit eivät halunneet heitä alueelle

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kotipornovideostaan julkisuuteen aikoinaan noussut Kim Kardashian on nykyään yksi maailman seuratuimmista naiskaunottarista. Neitokainen on tähdittänyt sukulaistensa kanssa useita perheen luksuselämään keskittyviä realitysarjoja. Nyt Kardashianeiden tuorein sarja on kuitenkin kokenut vastoinkäymisiä.

31-vuotias Kim ja hänen vanhempi sisarensa Kourtney aloittivat äskettäin Kourtney & Kim Take Miami -realitysarjan kuvaukset. Kourtney on aiemmin kuvannut Miamissa toisen sisarensa Khloen kanssa Kourtney & Khloe Take Miami -sarjaa. Tällöin julkkissiskokset asuivat hulppealla South Beachillä, mutta tällä kertaa realitytähdillä ei käynyt aivan niin hyvä tuuri.

Kim ja Kourtney ovat nimittäin kohdanneet vastarintaa Miamin asukkailta realitysarjansa kuvausten vuoksi. Radar Online -sivuston tietojen mukaan kaksikko olisi halunnut viipyä Sunset Islands -asuinalueella. Tähän tarvitaan kuitenkin naapureiden suostumus, jota julkkissisaruksille ei tällä kertaa herunut. Kolmen kuukauden kuvausjakso ei naapureille sopinut, joten Kardashianit ovat joutuneet asettumaan lähes 23 kilometrin päähän tredikkäältä South Beachiltä.

Realitytähdet tulevatkin kuvaamaan sarjaansa North Miami Beachillä. Sivuston mukaan alue on aitauksista huolimatta turvaton. North Miami Beachin kerrotaan olevan tunnettu tuntitaksalla toimivista hotelleista ja korkeasta rikosasteestaan, eli muutos Kimin ja Kourtneyn aiempiin ja ehdottomasti hulppeampiin asuinalueisiin on huomattava.

Kim Kardashian kertoi aiemmin tässä kuussa arvostavansa nykyään enemmän normaalia arkea. Kim kertoi nauttivansa elämän pienistä hetkistä muun muuassa kokkaamalla ja viettämällä aikaa kotonaan. Hän osti äskettäin räppärirakkaalleen Kanye Westille Lamborghini-merkkisen urheiluauton, mikä sai ohjelman erään naisjuontajan puhumaan sarkastisesti Kimin ”normaalista” arjesta.