Kylie Minoguen iltapuku paljasti sisältönsä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pitkän uran musiikkibisneksessä tehnyt Kylie Minogue on myynyt maailmanlaajuisesti yli 60 miljoonaa albumia. Laulajatar teki äskettäin eräälle alusvaateyritykselle rohkean mainosvideon, jossa hän keikistelee erittäin eroottisissa asennoissa rodeon päällä.

Nyt 44-vuotias Kylie Minogue on kuvattu New Yorkissa saapumassa ravintolaan Meatpacking Districtin alueella poikkeuksellisen näyttävässä iltapuvussa. Poptähden asu oli nimittäin läpikuultava, jolloin se paljasti alla olleen bodyn.

Kylie Minogue lukeutuu niihin erittäin harvalukuisiin tähtiin, joilla on ollut ykköshitti kolmella peräkkäisellä vuosikymmenellä; 1980, 1990 ja 2000-luvuilla. Hänen tunnetuimpia kappaleitaan ovat muiden muassa Locomotion, I Shoul Be So Lucky ja Can’t Get You Out of My Head. Kylie on saanut myös alan arvostetuimman tunnustuksen Music Industry Trust Awardin.