Madonnalta hämmentävä kunnianosoitus – omisti strippausesityksen teiniaktivistille

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva 54-vuotias Madonna kiertää parhaillaan maailmaa MDNA-kiertueellaan. Konserttikiertueella on nähty jo muutamia kohauttavia tempauksia, joista on uutisoitu pääosin negatiivisesti. Nyt laulajatar on jälleen otsikoissa vähäpukeisuutensa merkeissä.

Kohua rakastava Madonna on nimittäin omistanut MDNA-kiertueensa esityksen aikana strippaamista sisältäneen kappaleen pakistanilaiselle teiniaktivistille, Entertainment Today uutisoi. Laulajatar oli kertonut Staples Centressä Los Angelesissa pidetyn keikan välispiikin aikana tukevansa 14-vuotiasta Malala Yousafzaita. Taleban ampui pakistanilaista Yousafzaita äskettäin päähän koulubussissa sen jälkeen, kun tämä oli kirjoittanut blogiinsa koulutuksen tärkeydestä.

Popin kuningatar osoittikin kunnioitustaan raa’asta hyökkäyksestä eloon jääneelle teinitytölle omistamalla Human Nature -kappaleensa urhealle aktivistille. Esityksen aikana viisikymppinen Madonna nähtiin lopulta strippaamassa alusvaatteisilleen. Laulajatar myös huuteli yleisölle, että näiden tulee tukea koulutusta ja niitä, jotka auttavat naisia.

Varmasti hyvää tarkoittanut omistus ei kuitenkaan ole ollut pakistanilaisten mieleen. Lukuisat Twitter-käyttäjät leimasivatkin vähäpukeisen esityksen sopimattomaksi tavaksi kunnioittaa Yousafzaita. Kahdesti päähän lähietäisyydeltä ammuttu teinityttö on yhä sairaalahoidossa kriittisessä tilassa.

Madonna on usein otsikoissa kohukonserttiensa lisäksi rakkauselämänsä merkeissä. Madonna viihtyy nykyisin 24-vuotiaan toyboy-rakkaansa Brahim Zaibatin käsipuolessa. Pariskunnan ikäero on ihmetyttänyt monia, sillä nuoren komistuksen äiti on Madonnaa kahdeksan vuotta nuorempi. Supertähti seurusteli taannoin niin ikään 24-vuotiaan brasiliaisen mallin Jesus Luzin kanssa.