Mullistaako tämä uutuustuote kuntoilun? Katso hämmentävä video

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Kuntoilun saralla ollaan tunnetusti melko vastaanottavaisia uusille innovatiivisille keksinnöille. Nyt verkossa kummastuttaa kuitenkin eräs uudenlainen kuntoilulaite, joka on kaikessa yksinkertaisuudessaan vedessä oleva kuntopyörä.

Fit Wet -vesikuntopyörän kerrotaan muun muassa aktivoivan kaikkia kehon isoja lihasryhmiä. Esimerkiksi Daily Mail -lehti povaa laitteen mullistavan kuntoilun sen edistyksekkään teknologian avulla. Fit Wetin väitetään olevan 12 kertaa intensiivisempi kuin muut markkinoilla olevat kuntopyörät.

Laitteen lanseerannut floridalaisfirma mainostaakin uutuutta laitteena, joka mahdollistaa samanaikaisen kylpemisen ja kuntoilemisen. Kuntolaitteessa kerrotaan olevan myös 12 vesisuihkua, jotka hierovat urheilijaa ja edesauttavat selluliitin poistoa. Fit Wetin mainos on kuitenkin herättänyt hilpeyttä muun muassa YouTubessa sen uskomattomuuden takia. Laite esimerkiksi lähetetään tilaajalle aina pyyhkeen, kylpytakin ja sandaalien kera.