14-lapsen äiti muodokkaana julkkisbileissä – katso kuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Neljäntoista lapsen maailmankuulu perheenäiti Octomom joutui taannoin pyörtämään aikaisemman lupauksensa ja tähdittämään aikuisviihdettä pelastaakseen perheensä talouden. Sittemmin hän on riisunut rahasta myös strippiklubilla.

Vielä vuonna 2010 Octomom, oikealta nimeltään Nadya Suleman, väitti ettei tulisi ikinä esiintymään aikuisviihde-elokuvissa. Sittemmin hän joutui perumaan lupauksensa ansaitakseen nopeasti rahaa. Nyt suurperheen äiti on kuvattu juhlimassa New Yorkin XL Loungessa yhdessä Hot Mess Crew -ohjelman väen kanssa.

Aikuisviihdevideon tekemisen jälkeen 37-vuotias Octomom on joutunut riisumaan uudelleen ansaitakseen lisää rahaa. Hänet kiinnitettiin taannoin strippariksi West Palm Beachillä sijaitsevaan T’s Lounge -ravintolaan. Octomom on myös kaupitellut itseään treffiseuraksi nettihuutokaupassa.