Potkut Jennifer Anistonin takia – kehui häntä suloiseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijätär Jennifer Aniston sai taannoin maineikkaan tittelin, sillä hänet äänestettiin kaikkien aikojen seksikkäimmäksi naiseksi. Muun muassa hauskuutensa takia Men’s Health -lehden äänestyksen ykköspaikan vienyt kaunotar on nyt aiheuttanut erään hotellityöntekijän irtisanomisen.

Terry Siegler -niminen amerikkalaismies nimittäin kertoo TMZ-viihdesivustolle saaneensa potkut Anistonin hotellivierailun takia. Eriskummallinen tapahtumaketju sai alkunsa menestysnäyttelijättären kirjauduttua Encantado Resort -hotelliin Uudessa Meksikossa. Bussikuskina kyseisessä hotellissa työskennellyt Siegler oli nähnyt Anistonin saapuvan hotelliin.

Potkujen syynä ei kuitenkaan ollut maailmanluokan julkkiksen näkeminen vaan se, että bussikuski oli jutellut näyttelijättärestä muiden hotellivieraiden kanssa. Pari hotellivierasta oli nähnyt Anistonin hotellin kylpylässä, jonka jälkeen he olivat kysyneet Siegleriltä oliko tämän nähnyt näyttelijättären. Bussikuski oli myöntänyt nähneensä Anistonin sanoen tämän olevan ”erittäin suloinen ja paljon pienikokoisempi kuin mitä luulin”.

Sieglerin kanssa jutelleet hotellivieraat olivat jatkaneet keskustelua vielä myöhemmin hotellin aulassa, jolloin Anistonin tiimissä työskentelevä henkilö oli kuullut käydystä keskustelusta. Tämän seurauksena bussikuski irtisanottiin, sillä hotellin mukaan tämä rikkoi velvollisuuttaan pysyä vaiti hotellissa viipyvistä julkisuuden henkilöistä. Siegler ei kuitenkaan ole vielä päättänyt, aikooko hän haastaa hotellin oikeuteen.

– Vieraat alkoivat puhumaan Jenniferistä ensin.. Olisiko minun kuulunut kieltää kaikki? Terry Siegler tuskastelee TMZ-sivustolle.