Tätä iPhone-suojakuorta Britannian kuninkaalliset eivät siedä

Digi · Stara.fi

Britannian vauhdikas Prinssi Harry on ollut viime viikkoina uransa kovimmassa kurimuksessa, kun hänen alastonkuvansa päätyivät yllättäen julkisuuteen. Tapauksesta syntyi valtava skandaali, joka on sittemmin vain paisunut. Äskettäin Tatler-lehti valitsi prinssi Harryn Vuoden mieheksi.

Britannian monarkian kasvatti juhli taannoin lasvegasilaisella hotellilla ja kyseisen bileillan alastonotokset vuotivat julkisuuteen. Viime viikolla laskettiin, että Las Vegas on hyötynyt skandaalista ainakin 26 miljoonan dollarin verran. Nyt myös iPhone-suojakuoria tekevä losangelesilainen yritys on ottanut alastoman Harryn mukaan koteloonsa. Näitä kuoria tuskin kuninkaallisten puhelimissa nähdään.

Kuva: Splash

Kruununperimysjärjestyksessä kolmantena oleva kuninkaallinen on ollut paljon julkisuudessa seurustelusuhteidensa tiimoilta. Hänet on yhdistetty tämän vuoden puolella muun muuassa The Saturdays -yhtyeen poplaulajaan Mollie Kingiin. Harry deittaili vielä kesällä 23-vuotiasta mallikaunotarta Cressida Bonesia, joka kuitenkin jätti kuninkaallisen nakukuvakohun vuoksi.

Kuva: Splash