IS: Katarina ei halua enää nähdä BB-asukkaita

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talosta eilen kotiin viimein passitettu Katarina oli talossa selkeä seinäruusu, joka ei tullut oikein toimeen muiden asukkaiden kanssa, eikä osallistunut kovinkaan aktiivisesti myöskään talon askareisiin ja asukkaille annettuihin tehtäviin.

Muut asukkaat olivat lähinnä helpottuneita siitä, että Katarinasta päästiin eroon. Katarinan kanssa viime aikoina ystävystynyt Johanna otti ainoana asukkaana suomenruotsalaisen vaaleaverikön lähdön raskaasti. Ilta-Sanomille Katarina kertoi talon ilmapiirin parantuneen, kun Anne häädettiin talosta. Myös hän itse halusi kotiin.

– Mä en viihtynyt siellä aluksi ja mä halusin vaan pois. Mä en ymmärtänyt miksi mä en saanut lähteä sunnuntaina. Taas tuli sunnuntai ja sunnuntai ja mä ihmettelin, et miks porukka ei lähetänyt mua kotiin, Katarina kertoi Ilta-Sanomille.

Samalla hän paljasti, ettei halua nähdä siviilissä enää muita asukkaita.

– Kyllä Johannan kanssa mä tapaan, mutta ei kenenkään muun, Katarina lisäsi.