Tänään TV:ssä: Renny Harlinin vauhdikas toimintahitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen elokuvaohjaaja Renny Harlin ei ole ollut viime vuosina enää kovinkaan aktiivisesti otsikoissa, mutta 1990-luvun alkupuolella tilanne oli täysin toinen. Yksi Harlinin uran menestyneimmistä elokuvista on Bruce Willisin tähdittämä Die Hard 2, joka nähdään tänään televisiossa.

Elokuva kertoo poliisista, joka joutuu pelastamaan vilkkaasti liikennöidyn lentokentän terroristien käsistä. Willisin lisäksi rooleissa nähdään Bonnie Bedelia, William Atherton, Dennis Franz, William Sadler ja Fred Dalton Thompson. Sub esittää Die Hard 2 -elokuvan kello 21.00 alkaen.

Illan televisiotarjonnassa on samaan aikaan myös toinen mielenkiintoinen elokuva, sillä kello 21.00 alkaen Nelonen esittää James Bond -elokuvan 007 ja kultainen silmä. Vuonna 1995 ensi-iltansa saaneen elokuvan salaisena agenttina nähdään Pierce Brosnan. Muina tähtinä ovat muun muassa Sean Bean, Izabella Scorupco, Famke Janssen, Joe Don Baker ja Judi Dench.