Popveteraani avautui: ”Jos olisin Mariah Carey, olisin kuristanut Nickin kuoliaaksi”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Huippusuositun American Idol -laulukilpailun tuomaristossa on nähty liuta menestyneitä artisteja ja muusikoita. Uudella tuotantokaudella tuomaripöydän takana istuvat Mariah Carey, Nicki Minaj, Keith Urban ja Randy Jackson.

Ohjelman tuomariston edustajat Mariah Carey ja Nicki Minaj ovat olleet viime aikoina ilmiriidoissa. Vihanpito kulminoitui taannoin Nickin uhkaillessa, että hän ampuisi Careyn, mikäli räppärillä vain olisi ase. Nyt myös ohjelmassa aiemmin kilpailijoiden mentorina toiminut Fleetwood Mac -laulaja Stevie Nicks on osallistunut tuomareiden väliseen riitaan, kertoo The Daily -lehti.

Erikoisista tempauksistaan tunnettu ja jopa noituuden harrastajaksi väitetty 64-vuotias rokkari puolusti Mariah Careya kyseenalaisella kommentillaan mainostaessaan uutta dokumenttielokuvaansa New Yorkin East Hamptonissa.

– Kuinka tämä pikkutyttö kehtaakaan? Jos olisin ollut Mariah Carey, olisin kävellyt Nickin luokse ja kuristanut hänet kuoliaaksi. Olisin tappanut hänet kaikkien noiden ihmisten edessä ja mennyt vankilaan sen vuoksi, Stevie Nicks tylytti.

Tuttuun tapaan laulukilpailun juontajana jatkaa ökyrikas televisiotähti Ryan Seacrest. Viihdemoguli Simon Fullerin luoma kykyjenetsintäkilpailu on yksi Yhdysvaltojen menestyneimmistä televisiosarjoista. Kilpailun tunnetuimpia voittajia ovat muun muuassa Kelly Clarkson, Jordin Sparks, Carrie Underwood ja David Cook.