Kanye Westin kappale vihjailee häistä Kimin kanssa?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Realitytähti Kim Kardashian on seurustellut jo puolen vuoden ajan räppäri Kanye Westin kanssa, vaikka virallisesti hän onkin edelleen naimisissa koripallotähti Kris Humphriesin kanssa. Avioparin eroa ei nimittäin ole saatu vieläkään päätökseen.

Socialitelife-verkkosivusto raportoi Kanye West julkaisseen hiljattain 60 sekunnin esikuuntelupätkän uudesta kappaleestaan White Dress. Kappaleen nimi tarkoittaa valkoista mekkoa, ja myös sen sanoitukset viittaavat häihin. Kappale on nyt herättänyt mediassa spekulaatiota siitä, olisiko se vihje hääkellojen soimisesta Kanyelle ja Kimille.

– Olen nähnyt sinut klubilla tiukassa mekossa, mutta kuvittelen sinut kirkossa valkoisessa mekossa, Kanye West räppää kappaleessaan.

Äskettäin Kim Kardashian kertoi arvostavansa nykyään enemmän normaalia arkea. Kim kertoi nauttivansa elämän pienistä hetkistä muun muuassa kokkaamalla ja viettämällä aikaa kotonaan. Hän osti äskettäin räppärirakkaalleen Lamborghini-merkkisen urheiluauton, mikä sai ohjelman erään naisjuontajan puhumaan sarkastisesti Kimin ”normaalista” arjesta.