BB-talossa on uusi inhokki: ”Moukkamainen ja törkeä”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon reilu viikko sitten astellut BB-Joni on muodostunut talon uudeksi inhokiksi. Miehen törkeä käytös ei ole ollut erityisesti talon naisten mieleen, ja eilen Teija puki ajatuksensa sanoiksi.

Teija antoi tämän viikon nimeämispisteensä eilen illalla. Hän ei säästellyt sanoissaan kommentoidessaan kahden nimeämispisteen antamista Jonille.

– Annan kaksi pistettä Jonille. Ihan siitä syystä, että hän on mun mielestä käytökseltään hyvin moukkamainen ja törkeä. Käsitys vahvistui tuosta videosta. Se on kaikkea muuta kuin oikeassa paikassa kommenttiensa takia. Haukkua nyt Jonna I:tä rumaksi, Teija latasi päiväkirjahuoneessa.

– Meitä muitakin kohtaan se käyttäytyy sovinistisesti. Hän ansaitsisi enemmänkin pisteitä, mutta ei ole mitä antaa. Toivon että muutkin ihmiset ovat nähneet sen. Joukon hyysääminen on uskomatonta. Se kulkee Joukon perässä kuin koiranpentu.

Yhden pisteen Teija antoi Iidalle, koska tämä ei kuuntele toisten mielipiteitä ja yrittää aina ottaa johtajan paikan. Lisäksi Iidalta puuttuu Teijan mielestä empatiakyky.