Jwoww esitteli rintavakoaan hyvällä asialla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulusta The Jersey Shore -ohjelmasta kuuluisuudeksi noussut Jennifer ”Jenni” Farley tunnetaan myös Jwoww-nimellä. Realitytähti on luonut jo menestyneen bisnesuran, sillä hän on julkaissut muun muuassa oman hajuveden ja bikinimalliston.

Jenni Farley näyttäytyi lauantaina New Yorkin The Beacon -teatterissa, jossa vietettiin Comedy Central -televisiokanavan Night of Too Many Stars -hyväntekeväisyysjuhlaa. Tapahtumassa kerättiin rahaa autismista kärsiviä ja heidän perheitään tukeville säätöille. 26-vuotias realitytähti kiinnitti tapahtumassa erityisesti miesvieraiden huomion paljastavalla kaula-aukollaan.

Jwoww sai viime vuoden syyskuussa Playboy-lehdeltä 400.000 dollarin tarjouksen alastonkuvissa poseeraamisesta. Hän joutui kuitenkin perumaan suunnitelmansa, sillä realityohjelman sopimus ei antanut mahdollisuutta nakukuviin. Jwoww koki ystävineen äskettäin järkytyksen, kun huippusuosion saavuttanut Jersey Shore -sarja päätettiin lopettaa.